Kopalnia

Tel.733 225 565

kopalnia.osetnica@ptb.net.pl
arleta.paleczna@ptb.net.pl

Witaj w Kopalni Osetnica: Twoim Partnerze w Dostawie Piasku, Żwiru i Pospółki w okolicach Złotoryi!

Jesteśmy dumnymi dostawcami wysokiej jakości materiałów budowlanych, działającymi w malowniczej miejscowości Osetnica, położonej w samym sercu urokliwej Gminy Chojnów. Nasza Kopalnia Osetnica specjalizuje się w profesjonalnym wydobyciu piasków, żwirów oraz pospółki, które stanowią nieodzowny fundament wielu projektów budowlanych. Lokalizacja naszej kopalni w tym pięknym regionie dodaje wyjątkowego charakteru naszej ofercie.

DLACZEGO WYBRAĆ KOPALNIĘ OSETNICA W GMINIE CHOJNÓW?

1. Różnorodność Oferty: Oferujemy szeroki wybór piasków, żwirów i pospółki, które mogą być dostosowane do konkretnych potrzeb Twojego projektu. Nasza lokalizacja w Gminie Chojnów daje nam dostęp do różnorodnych surowców, co pozwala nam sprostać nawet najbardziej wymagającym zamówieniom.
  2. Bliskość Ościennych Miejscowości: Jako część Gminy Chojnów, jesteśmy dogodnie położeni w sąsiedztwie takich miejscowości jak Chojnów, Legnica, Złotoryja, Bolesławiec, Jawor czy Lubin. Dzięki temu możemy sprawnie dostarczać nasze materiały budowlane w te oraz inne ościennie położone miejscowości, wspierając rozwój lokalnej infrastruktury.
  3. Punktualna Dostawa: Nasza centralna lokalizacja w okolicach Złotoryi ułatwia nam terminową dostawę zamówionych materiałów na terenie całego regionu. Możesz być pewien/pewna, że otrzymasz potrzebne surowce dokładnie wtedy, gdy ich potrzebujesz.

Zaufaj Kopalni Osetnica jako swojemu partnerowi w dostawie surowców budowlanych. Nasza lokalizacja w Gminie Chojnów, blisko Chojnowa, Legnicy, Lubina i Złotoryi, sprawia, że jesteśmy idealnie położeni, aby dostarczyć Ci wysokiej jakości piaski, żwiry i pospółkę na każdy projekt. Skontaktuj się z nami już dziś, aby dowiedzieć się więcej o naszej ofercie i zamówić niezbędne materiały do swojego projektu budowlanego.

Ogólna oferta handlowa